Linda fluisterde me toe dat er na mijn eerste korte interview in de bus al gezegd werd dat ze konden merken dat ik me goed had voorbereid. Hoe leuk is het om dat te horen na alle voorbereiding?

Een goed begin is het halve werk en 100% écht contact – verbinding – relatie.

Van het eerste gesprek, de voorbereiding op locatie om een leuk wervend filmpje op te nemen (zie https://www.goedid.com/meereizend-dagvoorzitter-locatietour-utrecht/), het voorgesprek met Marianne Dijkshoorn over het  toegankelijk maken van je event, de KICK-OFF de week ervoor, tot in het weekend ervoor het uitpluizen van de sites van alle deelnemende locaties en van het Utrecht Convention Bureau, ik genoot ervan. Wat ik ook merk is dat door die goede voorbereiding er op de dag zelf 100% écht contact-verbinding-relatie is. We begroeten en ontmoeten elkaar als goede vrienden. Dit is voor mij een onderdeel van het vak van dagvoorzitter wat het ook echt alle moeite waard maakt.

Maar wat trek je aan als dagvoorzitter-on-tour?

Geïnspireerd door de mooie jurkjes van andere dagvoorzitters als Kim Coppes en Esther van der Voort struinde ik heel Zalando af. Eindelijk het juiste jurk gevonden, maar nu de schoenen nog. Het werden mijn gave paarse Nike’s want we hadden nog al wat meters te lopen – dat krijg je met een dagvoorzitter-on-tour. In het dagelijks leven draag ik (bijna) nooit een jurkje, onze zoon was dan ook behoorlijk onder de indruk van zo’n nette mama met panty en al. Maar die schoenen?? Dat kon echt niet, daar moesten natuurlijk de nette schoenen onder. Maar die lopen niet zo lekker dus het kledingadvies van deze 6-jarige werd afgewezen. Grappig detail, dit verhaaltje vertelde ik tijdens de dag aan een van de deelnemers, krijg ik daarna via LinkedIN.

 

 

Nagenieten van de aftermovie

De dag zelf was zo leuk, echt een feestje om hier de rol van dagvoorzitter te vervullen. Ik kan je gaan vertellen hoe leuk het was maar kijk zelf maar —>>

Van zo’n aftermovie kan ik echt genieten! En trouwens ook van alle andere complimenten! En mocht je er net als ik niet genoeg van krijgen? Samira Salman van Event Goodies maakte ook een toffe film van deze dag en dan door de ogen van een ‘event goodie spotter’. Scroll verder door naar beneden dan zie je deze ook. Ben je meer een lezer? Dan zie je via de levendige beschrijving de Locatietour in dit artikel van High Profile Events.

Credits aftermovie: Broerz / Echte mensen. Echte verhalen. Echte films.

 

Referenties

Was echt een mooie dag, volop diversiteit in locaties, leuke dingen mogen beleven (de haka
workshop was het allerleukst!), tof ook dat de contactpersonen van de locaties mee gaan met de tour. De meereizende dagvoorzitter vond ik een groot succes, óók dat ze nog het een en ander vertelde in de bus. Echt goed opgezet en goed georganiseerd.

Verder weer top geregeld allemaal! Het liep als een speer ? Leuke mensen, dagvoorzitter ook leuk
voor de binding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *