De 5 talen van de liefde is een veelbesproken onderwerp. Niet zo vreemd wat mij betreft. Het is namelijk een geweldige methode om te groeien in je relaties.

Cadeaus geven én krijgen

Laatst was ik op een verjaardag van een vriendin. Een hele lieve en super attente! Zo’n vriendin die je iedereen gunt. Ieder jaar maakt ze van haar verjaardag echt een feestje. De genodigden zijn haar beste vriendinnen, haar bff’s ?

Vooraf vaak mystery erom heen, we weten nog niet wat we gaan doen. Natuurlijk wel hoe laat we ergens moeten zijn en in welke kledij we mogen verschijnen.

Het koffie – thee – heerlijk gebakje – cadeautjes geven & lekker kletsen-moment was voorbij en we zouden te horen krijgen wat we nu echt gingen doen.

Maar eerst, ratataaaa……. even iets pakken uit de gang.

Om ons te bedanken voor ons bff-schap gaf ze ons een mooi cadeautje en vertelde ze hoe belangrijk ons vriendinschap voor haar was.

Hoe leuk om naar een verjaardag te gaan en dan zelf een cadeautje te krijgen. En die mooie woorden te horen.

“Filled with love”

De 5 talen van de liefde: Contact, verbinding, relatie. Dat is waar het om draait!

Wist je dat er vijf liefdestalen zijn?

Wist je dat iedereen een eerste liefdestaal heeft? Eentje waar jij het meest van begrijpt, eentje waarvan jij het meest echt ‘filled with love’ van wordt?

5 talen van de liefde

Het was voor mij een echte eye-opener. Het maakt voor mij echt een verschil om te weten dat ik een andere eerste liefdestaal heb dan mijn lieve man. Ik zie nu in zijn dienstbaarheid voor mij en ons gezin een heleboel porties met liefde. En dat helpt voor mij, voor onze relatie.

5 talen van de liefde

Wanneer ik ergens enthousiast over ben dan deel ik dat graag. Dankzij alle moderne technieken, ontvang je via de links direct toegang tot meer kennis over de vijf talen van liefde.

Ben je iemand die van die ‘feelgood-movies’ houdt, kijk dan: https://youtu.be/aQsBwRrbS78

Ben je een boekenfreak? Lees je graag? Bestel dan op www.youbedo.com een boek van ‘Gary Chapman’. (dit is ook direct een mooie cadeautip voor je geliefde of je vriendinnen)

Hou je van testjes invullen? Ontdek dan jouw liefdestaal op http://liefdestalen.nl/

Ben je een fanatieke facebook gebruiker, dan duimpje omhoog bij; https://www.facebook.com/5LoveLanguages/

Graag inspireer ik jou! Inspireren betekent letterlijk nieuw leven inblazen.

Ik spreek graag! In een ‘live’ sessie daag ik je uit om de kennis die je ontvangt direct toe te passen.

Zo ontstaan nog mooiere contacten, verbindingen en relaties! En dat is waar het om draait.

Mijn missie is geslaagd wanneer jouw relaties net dat beetje meer sprankelen van liefde. En dat maakt de wereld weer een stukje mooier.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *